[cat] L’ ADI-FAD en col·laboració amb l’Oficina Comercial d’Àustria a Barcelona presenten Ingeni sorprenent. Visions actuals del disseny austríac exposant un panorama ampli del disseny contemporani d’Àustria, des del disseny industrial, el d’interiors i mobles fins al de moda.

La interacció entre la tradició i l’avantguarda del disseny, la tecnologia i l’artesania, col·loquen a Àustria en una posició d’avançada en les tendències internacionals de disseny. L’ús sostenible dels recursos, la producció per encàrrec, així com la preservació i el perfeccionament de les tècniques antigues són temes clau en el disseny contemporani. Enriquit amb autenticitat i una nova manera de pensar, el disseny austríac t’arrossega amb un ingeni veritablement sorprenent.

L’exposició romandrà oberta del 25 de març fins al 28 d’abril 2011, dilluns a dissabte de 11 a 20 hores. Entrada lliure.

Festa d’inauguració: 24 març 2011 a les 20 h, a la sala d’exposicions del FAD. Música de Strument Records a càrrec de SABI i KUDI. Aforament limitat. Es prega confirmació d’assistència a adi@adifad.org.

On: FAD, pl. dels Àngels, 5-6, 08001 Barcelona

[esp] ADI-FAD en colaboración con la Oficina Comercial de Austria en Barcelona presenta Ingenio sorprendente – Visiones actuales del diseño austriaco exponiendo un panorama amplio del diseño contemporáneo de Austria, desde el diseño industrial, el de interiores y muebles hasta el de moda.

La interacción entre la tradición y la vanguardia del diseño, la tecnología y la artesanía, colocan a Austria en una posición de avanzada en las tendencias internacionales de diseño. El uso sostenible de los recursos, la producción por encargo, así como la preservación y el perfeccionamiento de las técnicas antiguas son temas clave en el diseño contemporáneo. Enriquecido con autenticidad y una nueva manera de pensar, el diseño austriaco te arrastra con un ingenio verdaderamente sorprendente.

La exposición está abierta del 25 de marzo hasta el 28 de abril 2011,
lunes a sábado de 11 a 20 horas.

Fiesta de inauguración: 24 de marzo del 2011 a las 20 h, en la sala de exposiciones del FAD. Música de Struments Records por parte de SABI y KUDI. Aforo limitado. Se ruega confirmar asistencia a adi@adifad.org.