A una setmana de la Valencia Disseny Week, la ciutat ja és a punt per a la multitud d’actes previstos, i que es realitzaran paral·lelament a la Feria Hábitat Valencia. Entre els principals esdeveniments, destaquen FEED. La primera trobada Internacional de Bloggers i Mitjans Digitals de Disseny, una trobada organitzada per l’ADCV, amb els principals responsables del mitjans online especialitzats en disseny i el CIPAI 2010, el Primer Congrés Iberoamericà de Professionals de l’Arquitectura Interior. A la fira, diverses taules rodenes organitzades per l’ADCV i RED-AEDE i novament el Nude, la plataforma de joves dissenyadors industrials, que enguany comptarà amb A al Cuadrado, Bespace-Belén Hermosa, Croissant Design, Cuatro Cuatros, Dicrein, Estudio Estres, Fluye, Ham & Cheese, Iger by Aker, Joan Rojeski, José Rizo, La Mamba Estudio, La Otra Cristina Serrano, Mano de Santo, María Roig – Estudio de Diseño cdroig, Martiniblanco, Miriam Palacios, Misuyo Estudio, Que maten al diseñador, Raquel Vega, Ronan Risselin, Salvador & Zanni, Susana Moreno, Tres y Pico Estudio i Wow.

Durant la setmana, tindrà lloc el Designboom Mart, la celebració del 25è aniversari de la Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana, que inclourà l’estrena del documental sobre el disseny a València, una edició del Pecha Kucha Night València amb La Granja, Luis Eslava, Estudi{H}ac, Ciszak Dalmas, Nenad katic, Inklude, Jorge Lopez Conde, Oscar Diaz, Lekuona Studio, Hector Esrawe i Seethisway o l’entrega dels Premis del concurs de Mobiliari Exterior.

A més, un munt d’activitats, entre les que destaquen la setmana de portes obertes al CDD-IMPIVA disseny, el curs d’especialització per a Community Managers, l’exposició Rehogar: Makea tu vida, l’exposició 10 anys del Concurs Internacional Andreu World, l’exposició col·lectiva d’Arquitécnica Ruzafa amb Enblanc, Dídac Ballester, Pedro Ochando, Nadadora, Yonoh, Markus Michalski i Estrés, l’exposició col·lectiva Valencianas, amb Eva Carot, Ana Palank, Maria Trinidad Palau, Pilar Cabot, Raúl Ferrís, Salvador Bru, Adriana Carcelén, Toni Bretón, Gloria Martínez, Héctor Campoy, Adrià Espí i Jennifer Pérez, Explosión IAC, de l’Institut Atòmic Creatiu, Zoco 2010, amb Aloy Mas, Dídac Ballester, GR Design, Herme Ciscar y Mónica García, Mónica Lavandera, Nadadora, Odosdesign, Oscar Díaz, Pedro Ochando i Tomás Alonso. Cul is Cool, de Ramón Úbeda i Pepa Reverter, Raw de Yonoh, Inluztriales, Revival para la Mediterránea, Made in Mut, Arquitectura de la casa, d’Alfaro Hofmann i Fran Silvestre, la festa de Cul de Sac i fins a un campionat de futbolí organitzat per Rs Barcelona.