Gra’ss, de Catalina Forteza, de l’escola ESDIB. Medalla ADI Or 2009

[cat] Ja tenim gunayadors de la darrera edició de les Medalles ADI 2009! De la mà dels premis Delta, les medalles ADI tenen la finalitat de reconèixer els millors projectes dels estudiants, emfatitzant a aquells que destaquin per les seves aportacions conceptuals, pel procés d’investigació i/o pels aspectes d’innovació que comporten en el camp del disseny. +info

[esp] Ya tenemos ganadores de la última edición de las Medallas ADI 2009! De la mano de los Premios Delta, las medallas ADI tienen la finalidad de reconocer los mejores proyectos de estudiantes, enfatizando a aquellos que destaquen por sus aportaciones conceptuales, por su proceso de investigación y/o por los aspectos de innovación que comporten en el campo del diseño. +info

Kaask, d'Enoc Armengol, de l'escola Llotja. Medalla ADI Plata 2009

Box, de Marc Puigbó, de l'escola ESDI. Medalla ADI Bronze 2009

Obsessive Complusive disorder, de Ferran Lajara, de la Kingston University. Medalla ADI Menció 2009