FAD
Inici > Activitats > Premis FAD Sebastià Gasch d'arts parateatrals


Premis FAD Sebastià Gasch d'arts parateatrals

Dilluns 21, 21:00 h., Sala Almazén (Barcelona)

 

El FAD lliura un any més els Premis FAD Sebastià Gasch 2009. Aquests guardons, que compleixen la seva 34a edició, distingeixen les actuacions parateatrals més destacades de la temporada i totes aquelles persones que proposen mirades diferents i innovadores del món de l’espectacle. Els guardons es lliuren el dilluns 21 a les 21.00h, en una gala amb la presència de tots els premiats, a la Sala Almazen (C/ Guifré, 9)

La novetat més destacada d’aquest any és la incorporació d’un nou premi, l’Aplaudiment a la creació emergent. Els guanyadors d’enguany són:

- Premi FAD Sebastià Gasch: l’espectacle EL LLAC DE LES MOSQUES, de la ballarina i coreògrafa Sol Picó
- Premi FAD d’Honor: el ballarí José de la Vega
- Aplaudiment: l’il·lusionista Sergi Buka
- Aplaudiment a la creació emergent: l’espectacle de circ ATEMPO

El Premi FAD Sebastià Gasch d’arts parateatrals va ser instituït pel FAD (Foment de les Arts i del Disseny) l’any 1976, per retre homenatge a l’escriptor, periodista i crític polifacètic Sebastià Gasch, amb motiu del cinquantè aniversari de treball professional. El FAD va voler recollir l’esperit d’aquest home singular, amb la voluntat de continuar la seva tasca de promoció i descobriment artístic i cultural.

Des de 1976 els premis es convoquen anualment i han constituït, any rere any, una manifestació cultural i de reconeixement dels mèrits professionals i artístics de locals especialitzats i de figures de l’espectacle.

Enviant...
El correu electrònic s'ha enviat correctament