FAD
Inici > Activitats > Projecció de «Design & Thinking» del director Mu-Ming Tsai


Projecció de «Design & Thinking» del director Mu-Ming Tsai

 

Cicle «Disseny i cinema»


El disseny és a tot arreu i la diversitat de les seves disciplines i manifestacions es pot constatar en moltes produccions audiovisuals. Organitzat conjuntament amb la Filmoteca de Catalunya, durant el FADfest podrem gaudir d'una programació monogràfica dedicada als films documentals que tenen el disseny com a protagonista:

Projecció de «Design & Thinking» (2012, Mu-Ming Tsai)

A la Filmoteca de Catalunya, en el marc del cicle Disseny i Cinema del FADfest.

Com podem implicar les organitzacions a pensar en el canvi del panorama dels negocis, la cultura i la societat? Inspirat en el design thinking, aquest documental agafa homes de negocis, dissenyadors, agents de canvis socials i persones individuals i recull el que tenen en comú quan afronten l'ambigüitat del segle XXI. Què és el design thinking? Com s'aplica als models de negoci? Com la gent està canviant el món amb les seves pròpies ments creatives? Aquest documental és una crida a les ments «convencionals» a canviar i col•laborar.

Quan: 29 de juny
On: Filmoteca de Catalunya. Pl. de Salvador Seguí, 1-9
Hora: 18.30 h
Durada: 74 min
Preu: 4 €
Entrada reduïda: 3 € (socis del FAD, estudiants, aturats, jubilats, persones amb discapacitat legalment reconeguda, títols de família nombrosa o monoparental, Carnet Jove i carnet de la Xarxa de Biblioteques Públiques)
Organització: FAD i Filmoteca de Catalunya

#DissenyiCinema

 

Enviant...
El correu electrònic s'ha enviat correctament