FAD
Inici > Activitats > Jornades Mater Madrid


Jornades Mater Madrid

4/11 a les 10:00 h. Centre Cultural Blanquerna de Madrid

 

En el marc de l'exposició «Mater in progress. Nous materials, nova indústria» (actualment i fins al 15 de novembre, a la Sala Arquería de Nuevos Ministerios de Madrid), s'organitza la jornada «Nous Materials i Tecnologíes per al Desenvolupament Sostenible». La jornada es planteja com un espai de reflexió en el que es s'abordaran quatre grans temes:

"Energies renovables: el paper que fan els materials i la natura per a la millora del nostre entorn"

"Fabricació directa (rapid manufacturing): materials i noves tecnologies de fabricació additiva. El repte que suposa un canvi d'escala inspirat en la natura"

"Biomimètica: concepte clau per a entendre la sostenibilitat i l'eficiència"

"Els materials i la innovació. El coneixement dels seus nous formats, tecnologies de producció i aplicacions permet abordar en les millors condicions un futur ecocompatible"

Cadascun d'aquests temes s'introduirà amb una ponència, seguida d'una sèrie d'intervencions breus sobre el tema i conclouen amb una taula rodona dels participants.

Dimecres, 4 de novembre de 2009
Sala d'actes del
Centre Cultural Blanquerna
Alcalá, 44
28014 Madrid

www.ccblanquerna.cat

Jornada organitzada per: FAD; Mater. Centre de Materials del FAD; Generalitat de Catalunya; Blanquerna Centre Cultural.

L'exposició «Mater in progress, nous materials, noves indústries» està organitzada pel FAD i el Ministerio de Vivienda amb el recolzament del Ministerio de Indústria, Turismo y Comercio.

Mater compta amb el suport institucional de: Ministerio de Ciencia e Innovación; Departament d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya i l'Institut de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona.

Patrocinador oficial: Seat

 

Enviant...
El correu electrònic s'ha enviat correctament