FAD
Inici > Activitats > ENJOIA'T


ENJOIA'T

 

L'ENJOIA'T, Premi de Joieria Contemporània, és un esdeveniment únic dins del sector que, des de fa 16 anys, premia les propostes més destacades del camp de la joieria, tant de professionals com d'estudiants.

Però l'ENJOIA'T no és tan sols un premi i no hi veuràs simplement joieria. L'ENJOIA'T és molt més que tot això, ja que, a més a més, és una festa a la creativitat, és un punt de trobada indispensable entre professionals del sector i és una plataforma a través de la qual, mostrar al públic el teu projecte creatiu.

En definitiva, l'ENJOIA'T premia, l'originalitat, la qualitat tècnica, la riquesa conceptual i la transgressió en el camp de la joieria, fins al punt de qüestionar-se els seus propis límits.

Aquest acte està inscrit en les activitats de la Setmana de la Joieria Contemporànea de Barcelona. 15, 16 i 17 de setembre.

Data: 15 de setembre del 2011
Lloc: FAD, plaça dels Àngels 5-6, Barcelona
Hora: 20.00 horas 
Entrada: lliure 

**Recordem els 20 seleccionats per a la edició 2011: 

PROFESSIONALS:Luís Acosta, Maria Cristina Bellucci, Míriam Camarillas, Anna Puig, Andrea Velázquez, Iris Weyer i Misun Won.

ESTUDIANTS:Jordi Aparicio Manchado, Anaïs Beard, Marta S. Blanco, Margarita Brustenga, Júlia Castro, Hyunjung Cho, Kumiko Kuwabara, Francine Oeyen, Marta Roca, Maria Liliana Ruiz, Sonia Salguero, Chiara Scarpitti i Adrianna Wallis.

 

 

 

Enviant...
El correu electrònic s'ha enviat correctament