FAD
Inici > Activitats > «FADExpo. El millor disseny de l’any»


«FADExpo. El millor disseny de l’any»

Del 28 de juny al 31 d'agost, FAD

 

Entre el 28 de juny i el 31 d'agost el FAD acull la FADExpo. El millor disseny del any, una mostra que agrupa les obres finalistes i guanyadores dels premis que atorga el FAD en les diferents disciplines del disseny. Una visita imprescindible per conèixer que esta passant en el món del disseny i l'arquitectura ara i aqui.

El Convent dels Àngels, la seu del FAD, està ocupat al complet aquest estiu per la mostra FADExpo. El millor disseny de l'any que, per primera vegada, reuneix en una sola exposició les obres finalistes i guanyadores dels diferents premis: els Laus, els ARTFAD, els Delta, els Sebastià Gash d'Arts Parateatrals, els City to City, FAD d'Arquitectura i Interiorisme, els ADC*E Awards i els MODA-FAD. 


Fins ara, tots aquests guardons es lliuraven per separat al llarg de l’any i tenien la seva pròpia exposició. La FADExpo vol sumar esforços per acostar el disseny a nous públics i donar una visió global del que s’està fent als diferents sectors creatius al nostre país. 

Una exposició amb pòdium
FADExpo.El millor disseny de l'any, compta amb un espai especial a la sala Fòrum del FAD, on el públic podrà veure les obres guanyadores de cada premi a mesura que es vagin lliurant. És una mena de pòdium de les obres guardonades de l'any.

Dates: del 28 de juny al 31 d'agost
Horaris: dilluns-dissabte, de 12 a 20 h
Lloc: FAD
Preu: 2 € / 50% socis TresC / socis FAD: gratuït
Organització: FADfest

 

Enviant...
El correu electrònic s'ha enviat correctament