FAD
Inici > Activitats > Presentació “Mater 2011”


Presentació “Mater 2011”

Dimarts 29, 19:00 h.

 

L'objectiu de la presentació "Mater 2011" és compartir amb empreses i institucions els últims avenços realitzats per Mater, Centre de Materials del FAD i donar a conèixer www.materfad.com, el nou portal sobre materials innovadors en llengua castellana. També es presentaran dos casos d'èxit empresarial gràcies a la innovació en materials. Toni Parera, de Play, explicarà com han creat un cotxet desenvolupant un disseny associat a la tecnologia específica de fabricació del material. Joan Carles Márquez, de Termix (Dols Industrial de Peluquería), presentarà un raspall anti-estàtic desenvolupat amb l'assessoria de Mater, a partir d'un nou nano-material utilitzat fins ara en un altre sector industrial. Finalment, es projectarà el trailer del documental "El futur en construcció", desenvolupat per Mater.

El mateix dia, a les 22:15 h.,el programa "Valor Afegit" del Canal 33 té previst emetre un reportatge sobre Mater, Centre de Materials del FAD.

Es prega confirmar assistència per e-mail (info@materfad.com), telèfon (934 437 520) o fent clic aquí.

Mater es un projecte del FAD que compta amb el suport de La Salle, el Plan Avanza (Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç), la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia - FECYT (Ministeri de Ciència i Innovació), la Generalitat de Catalunya i l'Institut de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona (Icub).

Col·labora: Sumarroca.

 

Enviant...
El correu electrònic s'ha enviat correctament