FAD
Inici > Activitats > Mater al Saló Nàutic


Mater al Saló Nàutic

Del 8 al 12 de novembre a Innovamar, Recinte Fira Gran Via

 

Mater, centre de materials del FAD impulsat amb col·laboració de La Salle estarà present al Saló Nàutic a l'Espai de Mar i a Innovamar. Durant el saló els visitants tindran l'oportunitat de conèixer i interactuar amb una selecció de més de 60 materials avançats innovadors i de potencial rellevància per al sector nàutic.

La selecció de materials que s'exposarà al stand Mater a Innovamar comprèn diferents camps i aplicacions com per exemple les nanofibres de carboni que per les seves característiques de conductivitat poden ser utilitzades per a la realització d'instal·lacions lumíniques sense necessitat de cables, materials amb acabat impermeabilitzant destinats a la captació d'energia solar que poden suposar importants estalvis energètics o teixits de neoprè transpirable, només per citar uns exemples.

El stand de Mater comptarà amb una nova eina interactiva destinada a explicar als visitants què és Mater, quins serveis ofereix, així com esmentar les diferents institucions que com La Salle o el Departament d'Economia de la Generalitat hi donen suport.

D'altra banda s'organitzarà una conferència el dia 12 de novembre a les 16:00 a l'Espai de Mar que sota el títol "Selecció de materials i tecnologies avançades en el sector nàutic" explicarà als assistents el impacte dels darrers avanços en tecnologies de materials i les seu potencial d'aplicació al sector nàutic.

Agraïm a POLIMER TECNIC (www.polimertecnic.com) i a PAÏ THIO INFLABLES (www.paithio.com) la cessió de material per a la construcció del stand de Mater al Saló Nàutic.
La participació de Mater al Saló Nàutic compta amb la col•laboració de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología - Ministerio de Ciencia e Innovación i del Departament d'Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya.

Mater rep el suport institucional del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa i de l'Institut de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona.

Dates: del 8 al 12 de novembre 2010
Lloc: Innovamar (Pabelló 3) Recinte Fira Gran Via

 

Enviant...
El correu electrònic s'ha enviat correctament