FAD
Inici > Activitats > 2ª visita del A-FAD a MATER


2ª visita del A-FAD a MATER

 

Durant la visita, els responsables del projecte informaran als assistents sobre les darreres novetats en el tema dels materials i llurs aplicacions i també, consultes personalitzades.

Què és MATER?

Mater és un centre de materials que neix de la creixent importància que han adquirit els materials en el desenvolupament d´una societat sostenible i una indústria innovadora.

La finalitat de Mater és donar servei a empreses, professionals, centres tecnològics i universitats. En aquest sentit, Mater proporciona la informació necessària sobre materials i les seves tecnologies associades, assessorant en temes com ara la fabricació de productes ecològics, l´utilització de materials actius o l´aplicació de la nanotecnologia per tal de millorar la competitivitat.

És un centre de materials multisectorial que facilita la transferència tecnològica entre sectors tan diferents com la biotecnologia, la construcció o el tèxtil, entre d'altres. A Mater hi trobem representades  totes les famílies de materials (biomaterials, ceràmics,  compostos, polímers, etc.) i el seu caràcter pluridisciplinari el converteix en un catalitzador entre universitats, centres tecnològics, empreses, dissenyadors i arquitectes. 

Mater forma part de la xarxa internacional de centres de materials matériO, amb seus a París, Anvers i ara a Barcelona.

www.materfad.com

Enviant...
El correu electrònic s'ha enviat correctament