FAD
Inici > Activitats > Tornen els Tallers Oberts BCN renovats!


Tornen els Tallers Oberts BCN renovats!

Fins el 21.05.17

 

Tallers Oberts BCN 2017 presenta diverses novetats amb la voluntat de renovar la filosofia i la imatge del projecte. Després d’haver consultat mitjançant una enquesta als participants de Tallers Oberts 2016, és va recollir noves idees per millorar el projecte.
 
Les jornades de portes obertes es fan extensibles a tots els artistes plàstics, artesans i artesanes que tinguin un espai de creació a qualsevol districte de Barcelona.
 
És vol premiar la qualitat dels projectes més destacats, la Junta Directiva de l’A-FAD serà l’encarregada de fer la selecció. Tallers Oberts BCN vol ser un catàleg-directori digital dels artistes plàstics, artesans i artesanes de la ciutat de Barcelona.
 
La imatge de Tallers Oberts BCN també es renova mostrant un disseny gràfic clar, flexible i de qualitat d’acord amb les noves maneres d’entendre els oficis. Es tracta de donar una volta i repensar aquell concepte tant establert de “taller” per actualitzar-lo i incloure-hi les noves formes i espais de creació.

La convocatòria d’enguany és gratuïta i se celebrarà en un sol cap de setmana: 20, 21 i 22 d’octubre. Els participants escolliran quins dies i en quins horaris volen obrir el seu espai, a més d’oferir-los-hi la possibilitat de fer alguna activitat complementària dins del programa de Tallers Oberts BCN.

+ info

Enviant...
El correu electrònic s'ha enviat correctament